Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău. „Insistă să o îngroape în cadouri”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 octombrie 2021, 16:45

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu atipic de la începutul anului 2021. Perechea s-a cunoscut în Dubai, la sfârșitul anului 2020. În mai puțin de un an de relație, cuplul s-a despărțit și împăcat în repetate rânduri. În ciuda numeroaselor despărțiri, perechea pare să devină din ce în ce mai sudat.

Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău. „Insistă să o îngroape în cadouri”

Cel mai recent, Bianca și Gabi au petrecut un weekend la Milano, unde, potrivit Playtech, afaceristul a răsfățat modelul cu daruri în valoare de 20.000 de euro. Deși Bianca a insistat că nu-și dorește cadouri, Gabi a ținut să-i ofere tot ceea ce și-a dorit în timpul unei sesiuni de shopping.

Bianca Drăgușanu, răsfățată de Gabi Bădălău. „Insistă să o îngroape în cadouri”

„Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri”, au declarat surse apropiate perechii, pentru Playtech.

De curând, Gabi a plecat într-o vacanță în Dubai, alături de părinții și de fiii lui, vacanță în care Bianca nu l-a putut însoți. „El și ea își spun «soțul meu, soția mea». Toată lumea știe că ea e «nevasta» lui. Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor”, au mai precizat aceleași surse.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Luna aceasta, după o discuție în contradictoriu cu Bianca, Gabi a participat la un eveniment alături de o tânără blondă. Afaceristul a dansat toată seara alături de respectiva tânără, în cele din urmă regretând acest lucru, potrivit surselor.

„Eu îl văd pe Gabi un tată extraordinar, un om echilibrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copiii lui. Cred că o să îi și obțină”, spunea Bianca Drăgușanu în iulie 2021.

„În momentul ăsta sunt fericită. Sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, [dar] eu mă mai văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii”, a mai adăugat modelul.

Din vara anului 2019, Gabi este separat de fosta lui parteneră de viață, solista Claudia Pătrășcanu. Fosta pereche luptă în prezent în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor, Gabriel și Nicholas.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!