Bianca Drăgușanu, jefuită în vacanță: „Ne-au filat, ne-au gazat și ne-au luat tot!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 16:09

Bianca Drăgușanu este o împătimită a vacanțelor de lux și merge adesea în locuri care mai de care mai extravagande, fără a se uita la sumele de bani pe care le scoate din buzunare. Dar doar pentru că ajungi în locuri luxoase, nu înseamnă că nu pot apărea probleme. Bianca a povestit o întâmplare cu final nefericit, petrecută în timpul unui concediu în Monaco.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Când am fost în vacanță la Monaco, am stat la o vilă care era dotată cu tot ce e posibil omenesc în lumea asta, camere, piscine, bucătar, servitori, menajeră. Dar, colac peste pupăză, noi am fost gazați și mie mi-au furat ce aveam eu mai mișto la mine. Atunci când pleci într-o vacanță îți iei cele mai mișto ceasuri, cele mai mișto genți, deci am rămas fără papuci. Ne-a gazat în cameră. Ne-au urmărit cu dronă, ne-au filat vreo două trei zile și noi, români cu cașcaval, mergeam la plajă numai fiță, eram foarte opulenți. Practic, fiecare are un stil de viață”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în ipostaze incendiare la piscină

Citeşteşi: Mihai Trăistariu, despre traumele din copilărie: „Ne chinuiam! Tata era agresiv cu mama”

Citeşte şi: Vedete de la Hollywood care s-au făcut de râs în public. Cum au fost fotografiate Nicole Kidman și Lady Gaga

Citeşte şi: David Beckham, surprins de soția sa, Victoria, în timp ce-și bronza posteriorul

Aceasta spune că ea și prietenii eu au fost filați timp de câteva zile, iar obiectele furate valorau zeci de mii de euro.

“Ne-au filat cu drona două-trei zile. În prima noapte cu ploaie au intrat, în 40 de secunde au golit tot. Dar eu cred că cineva a dat pontul, pentru că au jefuit doar două camere, a noastră și a prietenului nostru. Și totalul sumei a fost cu multe zerouri, ceasuri, brățări, diamante. Eu m-am trezit a doua zi, nici nu mi-am dat seama. Ne-am dus la poliție și ne-au spus că este uzual, se întâmplă. Polițiștii credeau că sunt deja în altă țară pentru că trecuseră patru cinci ore. (…) Numai ceasul pe care mi l-au furat era 50.000 de euro. Eu acum când plec în vacanță nu îmi mai iau cu mine ceasurile, gențile”, a adăugat Bianca.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!