Moment surpriză la Asia Express pentru Lidia Buble: „Lidia s-a cutremurat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 octombrie 2021, 14:19

Nu există ediție Asia Express care să nu ne lase cu sufletul la gură. În cea de-a patra etapă, Lidia Buble are parte de o surpriză de mari proporții.

A patra etapă de pe Drumul Împăraților începe duminică, de la 20:00, pe Antena 1, cu o cursă strânsă pentru prima imunitate. Fiecare zi la Asia Express este un exercițiu de voință, iar când miza conține câteva zile în regim de turiști, toate vedetele își vor împinge limitele să ajungă pe primul loc. Însă chiar înainte ca Irina Fodor să anunțe clasamentul, un moment special îi va lăsa pe toți fără cuvinte: ”Eu am înțepenit!”, va mărturisi Adriana Trandafir. 

Chiar de ziua de naștere a amândurora, spre uimirea tuturor, Connect-R a plănuit un gest special pentru colega sa din show, Lidia Buble: ”Lidia s-a cutremurat. Nu își dădea seama ce urmează să fac!”. Momentul surpriză se va lăsa și cu câteva lacrimi de fericire: ”Eu nu înțelegeam ce se întâmplă cu Ștefan!”. Despre ce este vorba, telespectatorii pot afla în cea de-a patra etapă de pe Drumul Împăraților. 

Citește și: Andreea Bănică poartă sutien și când doarme. Care e motivul. „Nu sunt adepta lor. E groaznic!”

Citește și: Fiica Andreei Ibacka, nerăbdătoare să-și cunoască frățiorul mai mic. „Se trezește cu concurență”

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Citește și: Angela Gheorghiu, declarații controversate despre personalitățile muzicii românești: „Cine a fost Ciprian Porumbescu?”

Tot săptămâna aceasta, vedetele vor continua cursa spre partea spirituală a Islamului, dar și cea artistică și filosofică. Într-o probă contracronometru vor fi nevoiți să reproducă în desen o expresie scrisă cu caractere arabe, doar pentru a afla apoi semnificația ei în limba turcă. Și pentru că Irina Fodor schimbă regulile, iar vedetele nu mai pot atinge telefoanele localnicilor pentru a obține informații, misiunea va părea aproape imposibilă. ”Eu cred că de acum încolo va fi din ce în ce mai greu, pentru că toți au început să devină din ce în ce mai competitivi. Râd ei, dar nu mai este râsul lor”, e de părere Cuza. 

În cea de-a patra etapă Asia Express, traseul de pe Drumul Împăraților ajunge și în Cappadocia, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. Și pentru că nicio vizită în această destinație nu este completă fără o plimbare cu balonul cu aer cald, de asta vor avea parte și vedetele, însă nu în regim de vacanță, ci în regim de cursă. 

Cum vor face față vedetele la noi provocări și ce echipe își vor obține pașaportul de trecere către etapa următoare, telespectatorii Antena 1 pot urmări duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, în cea mai nouă etapă Asia Express- Drumul Împăraților. 

Foto – Antena1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!