Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 octombrie 2021, 13:14

Vlăduța Lupău (30 de ani) și soțul ei, Adrian Rus (27 de ani), sunt căsătoriți din toamna anului 2019. Perechea s-a logodit în august 2018.

La vremea aceea, Adrian le-a cerut ajutorul polițiștilor de la Brigada Rutieră. Aflată la volan, solista a fost oprită de către polițiști. Au cerut să-i vadă trusa medicală, iar, când Vlăduța s-a întors, Adrian avea inelul și un buchet de flori pregătite.

Vlăduța Lupău Adrian Rus

„M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție cu un buchet mare de flori și cu inelul”, povestea cântăreața cu ceva timp în urmă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Perechea s-a cunoscut la un eveniment. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat și, la un moment dat, a venit el. Așa ne-am cunoscut”, a povestit Vlăduța Lupău, potrivit Impact.

Cu ocazia aniversării a 2 ani de mariaj, jucătorul de fotbal i-a oferit artistei în dar o nouă mașină, un SUV roșu Mercedes Clasa G. Un astfel de model are, în funcție de putere, prețuri între 117.550 de euro și 175.630 de euro.

„Soțul meu este cel mai tare ❤️ Te iubesc! Noua mea 🐞 🚗 a venit odată cu cei 2 ani de căsătorie!”, a scris Vlăduța în dreptul filmării în care-și vede cadoul pentru prima dată. „Meriți 😜❤️”, a comentat Adrian Rus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

„Aștept să mă dai o tură! 👯‍♂️ Să o stăpânești sănătoasă și la mulți ani împreună!!! 🤍”, a comentat și Irina Deaconescu (23 de ani). „Să o stăpânești sănătoasă! Așa fată, așa cadou 👏”, a scris și Adelina Pestrițu (34 de ani). „Ce frumos! La noi a fost invers 🙈🥰🔥 Să te poarte cu noroc peste tot! Este superbă 🎈”, a comentat și Andreea Bănică (43 de ani).

„Sunt super, super, super fericită. (…) Nu m-am așteptat deloc la această surpriză, dar deloc. Am crezut că mă duce într-un city break, ceva de genul ăsta. N-a avut nici el răbdare până să împlinim 2 ani și a venit azi surpriza. Mi-ați scris că ați crezut că sunt gravidă. Din păcate, nu sunt gravidă, dar, când o să fie să fiu, o să vă anunț”, a mai spus artista la Insta Story.

Vlăduța nu ascunde că-și dorește să devină mamă. Cântăreața de muzică populară spune că nu depinde numai de ea venirea unui bebeluș pe lume, declarând totodată că orice ar fi, fetiță sau băiat, copilul va fi primit cu brațele deschise în orice moment.

„Vreau să am un copil, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc. Am părinții aproape, am viitorii socrii aproape”, mărturisea în trecut. Vlăduța a ținut să precizeze că nu se vede luând o pauză în carieră, având aproape familia și fiind convinsă că îi va fi de mare ajutor în perioada respectivă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!