Anthony Hopkins nu și-a mai văzut singura fiică de peste 20 de ani

De Oana Savin, pe
Actorul Anthony Hopkins a dezvăluit că nu și-a mai văzut fiica de peste 20 de ani și nici nu a mai vorbit cu ea. Mai mult, el a afirmat că nu știe dacă este sau nu bunic.

Sir Anthony a declarat că nu îi pasă de această înstrăinare, care nu îl afectează cu nimic.

Fiica sa, Abigail, are 48 de ani și este, la rândul ei, actriță. Femeia, care folosește numele Abigail Harrison, a fost crescută de mama sa, Petronella Barker, prima soție a actorului, după ce cuplul a divorțat. Pe atunci ea avea doar patru ani.

Citește și: Anthony Hopkins a fost confundat cu un cerșetor

În 1990, Abigail și Hopkins au reluat legătura, moment în care ea a apărut în două dintre filmele acestuia, „Shadowlands” și „Rămășițele zilei”.

La puțin timp după aceea, cei doi s-au înstrăinat din nou. Mai mult, Hopkins susține că nici nu vrea să știe de fata sa.

Nu trebuie să îți placă familia ta. Copiii nu își plac tații. Nu trebuie neapărat să vă iubiți”, a declarat Hopkins citat de Daily Mail.

Întrebat dacă are nepoți, Sir Anthony a răspuns: „Nu am nicio idee. Oamenii se mai desprat. Familiile se despart. Mergi mai departe cu viața ta”.

Citește și: Anthony Hopkins era la un concert când a fost șocat să audă acest vals

Prietenii fiicei actorului, care locuiește în Londra, au spus că declarațiile tatălui ei îi vor frânge inima, chiar și în urma anilor plini de animozități.

Încă este rănită de toată această problemă. Relația cu el – sau lipsa acesteia- a avut un impact mare asupra vieții ei. De fiecare dată când încearcă să treacă peste, îl vede, în filme, la televizor, pe afișele de pe autobuze. Deși locuiesc în părți opuse ale Atlanticului îi este imposibil să scape de el. I-a cauzat foarte multă durere”, a declarat un prieten de-al lui Abigail.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!