Anghel Damian, din serialul Vlad, se iubeşte cu Lia Bugnar, de la Asia Express

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 noiembrie 2019, 14:37
Anghel Damian, din serialul Vlad, se iubeşte cu Lia Bugnar, actrița care în momentul de față participă la emisiunea Asia Express. În ciuda diferenței de vârsă de 22 de ani, cei doi au o relație frumoasă și se înțeleg de minune.

Actriţa Lia Bugnar se află în acest moment, alături de Maria Buză, în Taiwan, unde filmează pentru reality-show-ul „Asia Express”, care va fi difuzat anul viitor la Antena 1. Actrița are 50 de ani, iar Anghel Damian are 28 de ani, însă diferența mare de vârstă nu a stat în calea fericirii lor. Actorul a făcut primele declarații despre iubita lui: „Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine.

Maria Buza si Lia Bugnar

Universul din ”Vlad” este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului Vlad. Mă bucur că povestea va fi 100% originală şi putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize anul viitor în al treilea sezon”, – a spus actorul, care este şi scenarist al serialului, pentru Click.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro