Angelina Jolie şi Brad Pitt, populari printre români

De Cristina Popa, pe

Dacă la noi în ţară Brad Pitt este cea mai cunoscută vedetă internaţională, Angelina Jolie ocupă un loc fruntaş în lista celor mai simpatizate staruri de români.
Conform unui sondaj online de testare a notorietăţii de care se bucură vedetele lumii printre români, cel mai cunoscut cuplu al momentului Pitt -Jolie se află în fruntea clasamentelor.

Lista celebrităţilor evaluate a inclus 25 de nume din cinematografie, televiziune, muzică şi sport, iar rezultatele au arătat care este topul celor mai cunoscute, respectiv clasamentul celor mai simpatizate vedete în România.

Astfel dacă Brad Pitt (locul 1), Madonna, Angelina Jolie, Britney Spears, Tom Cruise, David Beckham, Nicolas Cage, Will Smith, Steven Spielberg şi Jennifer Aniston (locul 10) sunt cele mai cunoscute starurilor în ţara noastră, topul vedetelor despre care respondenţii nu s-au plictisit sa audă, despre care doresc în continuare să citească materiale de presă online sau tipărite, este cu totul altul.

Urmată îndeaproape de Will Smith, Angelina Jolie este vedeta cea mai simpatizată de către români; pe celelate opt poziţii fiind clasaţi Adam Sandler, Nicolas Cage, Brad Pitt, Jennifer Aniston, Beyonce Knowles, Roger Federer, Tom Hanks şi Harrison Ford.

Studiul a fost realizat de către Institutul de cercetare GfK Romania România, pe un eşantion de 800 de persoane, reprezentativ pentru populaţia urbană utilizatoare de Internet, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 44 ani.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!