Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 15:52

Andreea (35 de ani) și Cabral (43 de ani) Ibacka vor deveni părinți din nou în toamna anului acesta. Cuplul mai are o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (52 de ani), prezentatorul TV mai are o fiică, Inoke (18 ani).

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral, ai stricat surpriza!”

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Perechea s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan.

Andreea, Cabral și Namiko Ibacka

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor. Actrița a postat în dimineața asta un videoclip în care este pregătită să-l surprindă pe Cabral cu sexul celui de-al doilea copil al lor. Videoclipul îl găsiți mai jos!

În filmare, Andreea poartă o rochie roz, ceea ce le-a dat de bănuit fanilor ei că va mai avea o fetiță. Totuși, Cabral a optat pentru o șapcă în nuanțe de bleu și roz. „Vai ce tare a fost ❤️”, a scris o urmăritoare în secțiunea de comentarii. „Cabral, ai stricat surpriza!”, a mai scris altcineva.

„După rochiță, eu cred că va avea tot fetiță. Oricum, orice ar fi să fie sănătos!”, a speculat cineva. Videoclipul s-a terminat însă abrupt, Cabral insistând că nu vrea să știe. În cele din urmă, Andreea pleacă supărată cu balonul. „Important este că știe mama!; Momentul ăla când ți se dau planurile peste cap 😂”, au mai comentat doi urmăritori.

Citește și:

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor.

Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!