Andreea Marin a fost în pragul suicidului: „O tristeţe adâncă şi o furtună interioară”

De Mădălina Manole pe
Andreea Marin și-a deschis sufletul în fața tuturor. Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit despre o perioadă foarte grea din viața sa care a adus-o în pragul sinuciderii.

Andreea Marin a recunoscut că s-a confruntat cu depresia și că a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor: „A fost o depresie care da, m-a dus chiar în pragul suicidului. Au fost luni de zile şi a fost cumplit. A fost un efect secundar al unui medicament luat fără indicație, de fapt era un supliment, nici măcar un medicament, găsit pe internet. Era un supliment 100% natural dedicat pierderii în greutate. Am luat acea băutură şi am avut chiar eu parte de efecte secundare. Un efect secundar a fost o afecţiune pe care nu am putut-o vindeca decât luând nişte pastile, era o acnee foarte puternică. Avea şi un alt efect secundar, depresia. L-am luat şi pe acela!

Andreea Marin a fost în pragul suicidului: "O tristeţe adâncă şi o furtună interioară"

Depresia este o boală care-ţi întunecă mintea, nu mai gândeşti corect. Vrei să pui capăt acelei suferinţe. Eu sunt un om energic, optimist, nu m-aş fi gândit niciodată în sensul acesta. Lipsa somnului te duce la decizii greşite. O tristeţe adâncă şi o furtună interioară, nu mai eşti omul ce ştii că eşti. Această problemă nu trece de la sine. Eu am recunoscut anumite simptome. Aşa am ajuns la psiholog. Refuzam să cred asta. Au existat oameni care comentau. Zâmbetul nu mai era zâmbetul meu, nu mai simţeam entuziasm”, –  a mărturisit cu toată sinceritatea Andreea Marin pentru Antena Stars.

Andreea Marin, în vârstă de 43 de ani, trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, 32 de ani, consulul României în Libia.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro