Andreea Marin, declarație surprinzătoare în mediul online: „Sunt mireasa”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 august 2021, 18:41

Andreea Marin (46 de ani) și Adrian Brâncoveanu (36 de ani) formează un cuplu de aproape 5 ani. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa.

Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

Andreea Marin, declarație surprinzătoare în mediul online: „Sunt mireasa”

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. 

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în Podcastul lui Damian Drăghici.

Andreea Marin, declarație surprinzătoare în mediul online: „Sunt mireasa”

Recent, în mediul online, Andreea a făcut o declarație surprinzătoare. „Sunt mireasa”, a spus în timpul unui Insta Story. Deși pare că au relația perfectă, Andreea și Adrian nu par nerăbdători să se căsătorească. În filmarea de pe Instagram, prezentatoarea TV se pregătește pentru o ședință foto, nu pentru nuntă.

„Hopa, s-a furat mireasa”, a spus cel care o filma. Andreea a râs și a răspuns: „Sunt mireasa și mirele e Anyoli, să știi”. Bărbatul care filma a completat confuz: „Ooo, Anyoli? Cine e Anyoli?”.

Citește și:

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

Din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior (52 de ani), Andreea are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani. De curând, prezentatoarea TV a spus că-și dorește să devină mamă din nou. „Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta.

Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit Spynews.

În martie 2021, în Podcastul lui Damian Drăghici, întrebată ce nu a făcut până acum, dar își dorește să facă, Andreea a răspuns: „Al doilea copil. (…) Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu”.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. În 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 au divorțat.

Apoi, între anii 2006 și 2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, iar după divorțul de acesta, din 2014 până 2017, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!