Andreea Ibacka, despre Cabral: „E gelos leșinat, v-o zic pe șleau!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 13:04

Cabral (44 de ani) și Andreea (36 de ani) Ibacka aniversează în iunie 2022 11 ani de mariaj. Împreună au doi copii, o fiică, Namiko, în vârstă de 3 ani, și un fiu, Tiago, în vârstă de 6 luni. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Andreea Ibacka, despre Cabral: „E gelos leșinat, v-o zic pe șleau!”

Recent, în mediul online, în glumă, actrița a dezvăluit despre Cabral că este un soț gelos.

„E gelos leșinat, v-o zic pe șleau! Așa și aici, el e tot un zâmbet, savurează un espresso, citește o carte, dar își încordează și privirea de vultur înspre ecranul telefonului meu. Cine știe ce mesaje interesante oi fi primit!”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

„Gelos?! Eu?! Nu că ești tu fiartă pe mine, nu? Hai, spune-le oamenilor cum ți-ai făcut tricouri cu chipul meu, spune-le!”, a replicat în glumă prezentatorul.

Andreea Ibacka, despre Cabral: „E gelos leșinat, v-o zic pe șleau!”

„Rochii, iubi’, nu tricouri. Să încapă bine chipul…”, a încheiat actrița.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

La Antena Stars, în vara anului 2021, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!