Andreea Esca, idilă cu fiul lui Alexandru Arșinel

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 februarie 2018, 13:25
Andreea Esca, în vârstă de 45 de ani, este o persoană sinceră și destul de deschisă în dialoguri, prin urmare nu s-a sfiit să povestească despre prima sa iubire. Îndrăgita prezentatoare a Știrilor Pro TV a dezvăluit, la un moment dat, că primii fiori ai dragostei i-a simțit în liceu, însă nu a dezvăluit și identitatea alesului său.

“Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pană la sfarsitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști si pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, – a povestit Andreea Esca, fără, însă, a dezvălui și identitatea celui ce i-a furat inima în adolescență.

Andreea Esca

Andreea Esca în adolescență

Ei bine, iată că este vorba întocmai de Bogdan, fiul lui Alexandru Arşinel, iar dezvăluirea a făcut-o chiar îndrăgitul actor care, totodată, a oferit și amănunte interesante despre romanța celor doi: „Da, aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, – a declarat Alexandu Arșinel, conform Libertatea.

Andreea Esca, idilă cu fiul lui Alexandru Arșinel

Bogdan Arșinel

Citește și – Sex sau sport? Nu o să crezi cât de sincer a răspuns Andreea Esca

Citește și – Andreea Esca a făcut publică o poză din tinerețe: “Nu-mi amintesc deloc despre mine așa”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!