Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

De Unica.ro pe

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorțul de Traian Spak, omul care i-a fost partener de viață timp de 12 ani.

Andreea și Traian au împreună o fetiță pe nume Sienna. Cântăreața a făcut mai multe declarații cu privire la separarea de Traian în cadrul emisiunii Agenția VIP de la Antena Stars.

„Încă de la vârsta de 18 ani m-am lovit de întâmplări nu neapărat fecirite, totul se poate schimba într-o secundă, nu-mi fac planuri”, a zis ea. „Eu știu că fericirea lui este în America, s-a adaptat și se vede acolo, bine s-ar fi văzut lângă mine și lângă Sienna, n-aș fi vrut să țin lângă mine un om nefericit. Deși dorința a fost a mea de a pleca în America. Hotărârea este luată, asumată. Oficial nu am divorțat, s-a pus problema, s-a discutat”.

Andreea mai spus că, deși nu s-au ocupat încă de partea birocratică a divorțului, au hotărât din mai să fie liberi de orice obligații. „Divorțul va avea loc la notar”, a spus artista. „Fiecare dintre noi am intrat în această relație cu niște bunuri, cu care vom și ieși. Ne-am separat civilizat, pentru Sienna lucrurile nu se vor schimba, ea a știut că familia noastră este un pic altfel față de părinților colegilor. Pe tati îl percepe în State, marea majoritate a timpului el e acolo. Nu i-am spus direct și oficial, nu are rost să îi explic ce înseamnă un divorț”.

Cântăreața și-a amintit și de perioada care i-a unit cel mai mult însă, când era însărcinată, iar tatăl lui Traian a murit: „Cel mai greu moment cu siguranță a fost decesul tatălui lui, eram însărcinată în luna a șaptea, a fost un lucru șocant. Mi-a fost greu să duc sarcina la capăt. A fost perioada care ne-a unit”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO