Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 decembrie 2019, 15:06

Andreea Antonescu a oferit mai multe detalii despre divorțul de Traian Spak, omul care i-a fost partener de viață timp de 12 ani.

Andreea și Traian au împreună o fetiță pe nume Sienna. Cântăreața a făcut mai multe declarații cu privire la separarea de Traian în cadrul emisiunii Agenția VIP de la Antena Stars.

„Încă de la vârsta de 18 ani m-am lovit de întâmplări nu neapărat fecirite, totul se poate schimba într-o secundă, nu-mi fac planuri”, a zis ea. „Eu știu că fericirea lui este în America, s-a adaptat și se vede acolo, bine s-ar fi văzut lângă mine și lângă Sienna, n-aș fi vrut să țin lângă mine un om nefericit. Deși dorința a fost a mea de a pleca în America. Hotărârea este luată, asumată. Oficial nu am divorțat, s-a pus problema, s-a discutat”.

Andreea a mai spus că, deși nu s-au ocupat încă de partea birocratică a divorțului, au hotărât din mai să fie liberi de orice obligații. „Divorțul va avea loc la notar”, a spus artista. „Fiecare dintre noi am intrat în această relație cu niște bunuri, cu care vom și ieși. Ne-am separat civilizat, pentru Sienna lucrurile nu se vor schimba, ea a știut că familia noastră este un pic altfel față de părinților colegilor. Pe tati îl percepe în State, marea majoritate a timpului el e acolo. Nu i-am spus direct și oficial, nu are rost să îi explic ce înseamnă un divorț”.

Cântăreața și-a amintit și de perioada care i-a unit cel mai mult însă, când era însărcinată, iar tatăl lui Traian a murit: „Cel mai greu moment cu siguranță a fost decesul tatălui lui, eram însărcinată în luna a șaptea, a fost un lucru șocant. Mi-a fost greu să duc sarcina la capăt. A fost perioada care ne-a unit”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!