Anca Țurcașiu, pregătită să iubească din nou: „Trăiesc pentru iubire”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 15:10

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Anca Țurcașiu (50 de ani) a dezvăluit cum a depășit despărțirea de fostul partener de viața, dar și provocările ridicate de pandemia de coronavirus.

În vara anului 2020, actrița a dezvăluit în mediul online că, după 22 de ani de mariaj, a divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 22 de ani, student la Pedagogie.

Anca Țurcașiu, pregătită să iubească din nou: „Trăiesc pentru iubire”

Pe 18 martie 2021, solista a lansat o nouă piesă, Vreau să dau reset!. Versurile au fost compuse de Loredana Cavasdan, având ca inspirație povestea de iubire a actriței.

Anca Țurcașiu, pregătită să iubească din nou: „Trăiesc pentru iubire”

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, este refrenul piesei.

„E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci [când le ai] înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba”, a mărturisit actrița.

„Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe. Dar se poate, acesta este mesajul piesei”, a continuat.

Citește și:

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

„Am găsit puterea în mine, chiar dacă am avut foarte mulți oameni aproape, foarte mulți prieteni care au fost și sunt alături de mine, (…) am găsit în mine puterea și n-aș fi reușit dacă nu făceam asta”, a mai spus.

Întrebată de Lora dacă mai crede în dragostea adevărată, Anca a răspuns: „Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut [sunt pregătită să iubesc din nou]”.

Întrebată ulterior de Cove ce urmează pentru ea acum, Anca a spus: „Aștept fluturi în stomac. El va veni”.

Cum i s-a schimbat viața în 2020?

„Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)

Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…)

Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte”, a declarat actrița în decembrie 2020, la Vorbește Lumea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!