Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 11:24

Anca Serea (41 de ani) și Adi Sînă (44 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și închegate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi băieți și două fete –  Noah, Ava, Moise și Leah, iar din fosta căsnicie cu Filip Poplingher, Anca mai are doi copii – David și Sara. Anca și Adi se pot declara împliniți pe plan personal, dar relația lor de cuplu a mai trecut prin momente de cumpănă de-a lungul timpului. Anca Serea a dezvăluit într-un interviu recent că există și momente în care se ceartă cu soțul ei, iar atunci când tensiunea crește între cei doi, se aduce în discuție divorțul.

Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii.

Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale – a declarat Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Anca a mai precizat că au existat perioade în care s-a supărat atât de tare pe Adi, încât nu a mai vorbit cu el:

Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii.


Citeşte şi: Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

Citeşte şi: George Buhnici și-a cerut iertare pentru declarațiile sexiste. „Da, am vorbit ca un mârlan!”

Citeşte şi: Cum a slăbit Daniel Buzdugan fără o dietă strictă. „Am dat jos cinci kilograme”

Citeşte şi: Un mare artist din România se retrage din viața publică, din cauza problemelor de sănătate

Anca și Adi au mai trecut prin momente delicate și când s-a pus problema măririi numărului membrilor familiei. Cântărețul și-ar mai dori un copil, însă Anca spune că nu mai vrea acest lucru.

Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. "Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm..."

Adi își dorește foarte mult încă un copilaș. Pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă. Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră – a precizat soția lui Adi Sînă, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!