Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

De Unica.ro, pe

Antonio Passarelli (63 de ani) este pregătit să-i dea o mână de ajutor Simonei Halep (30 de ani) cu privire la organizarea nunții. Celebrul bucătar a declarat că se pricepe la organizarea evenimentelor mari și ar fi foarte bucuros să fie desemnat de Simona pentru a se ocupa de meniul nunții.  Simona Halep și Toni Iuruc (45 de ani) se văr căsători religios pe 13 noiembrie 2022. Marele eveniment va fi organizat la Cazinoul Sinaia, unde vor veni circa 300 de invitați.

Dacă Simona Halep ar avea nevoie de ajutorul meu, nu aș sta un minut pe gânduri. Aș accepta aproape imediat! Mi-ar plăcea să fac asta și vreau să spun că am suficientă experiență pentru așa ceva.

La vârsta mea pot afirma că am organizat între 2.000 și 2.500 de nunți. Mai mult, am în agendă și nunți cu un număr impresionant de invitați, de peste 1.000. Și nu una, două! De altfel, mă mândresc și cu faptul că recordul personal în ceea ce privește nunta cu cei mai mulți invitați este una la care au participat 1.320 de persoane. Numărate cu atenție! Și totul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor – a declarant Antonio Passarelli, pentru impact.ro.


Citeşte şi: Iulia Albu a criticat aparițiile Mariei Constantin. „Are ceva de picoliță. Și pielea rotisată…” Ce replică i-a dat cântăreața

Citeşte şi: Cum a slăbit Daniel Buzdugan fără o dietă strictă. „Am dat jos cinci kilograme”

Citeşte şi: George Buhnici și-a cerut iertare pentru declarațiile sexiste. „Da, am vorbit ca un mârlan!”

Citeşte şi: Marina Almășan, după ce s-a spus că i-a luat partea lui Buhnici: „Îmi cer iertare față de femeile plinuțe afectate de poziția mea”

Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei și este foarte sigur că Simonei Halep i-ar plăcea o prăjitură festivă simplă, dar foarte elegantă, fără “brizbrizuri”.

Antonio Passarelli, pregătit să organizeze nunta Simonei Halep. Bucătarul știe deja cum ar trebui să arate tortul miresei

Atât de puțin sau de mult cât o cunosc eu pe Simona Halep, afirm că tortul ar trebui să fie elegant. De fapt, sunt sigur că așa va fi, fiindcă Simona Halep s-a impus și prin eleganță. Cei care-l văd cu o rachetă de tenis în vârf nu ștriu despre ce vorbesc.

Nu e stilul Simonei Halep. Să-l decorezi cu tot felul de brizbrizuri nu e cazul! Tortul trebuie să fie simplu, făcut după o machetă inspirată, dar elegantă, în același timp – a completat Passarelli.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021. Frumosul eveniment a avut loc în cadrul unei ceremonii restrânse, la Constanța și a fost urmat de o petrecere într-un restaurant de lux din Mamaia. Cei doi au avut circa 300 de invitați, Loredana Groza, Dan Bittman și formația Pindu au întreținut atmosfera petrecerii.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!