Adi Sînă își mai dorește un copil, Anca Serea nu: „Pentru mine e suficient”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 11:10

Anca Serea (41 de ani) și soțul ei, Adi Sînă (44 de ani), au discutat despre aducerea pe lume a unui nou membru al familiei. Anca și Adi au doi băieți și două fete – Noah, Ava, Moise și Leah. Din fosta căsătorie cu omul de afaceri Filip Poplingher, prezentatoarea de televiziune mai are doi copii, pe David și pe Sara. Într-un interviu recent, acordat publicației Wowbiz, Anca Serea a vorbit despre cum este viața de mamă când ai șase copii. Soția lui Adi Sînă este fericită și recunoascătoare că are o familie numeroasă chiar dacă recunoaște că uneori este epuizant să ai grijă de atâția copii.

Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi. Chiar cred că sunt o mămică norocoasă, pentru că mi-a dat Dumnezeu șase copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu, și sunt foarte obosită. Mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu, mi i-am dorit foarte mult și îmi găsesc toate resursele și toată energia pur și simplu fiind un părinte implicat, stând tot timpul cu ei, făcând lucruri bune în viața lor, educându-i, învățându-i. E o provocare întreagă. În fiecare zi e o provocare – a declarat Anca Serea, potrivit sursei citate mai sus.

Citeşte şi: Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

Citeşte şi: Anca Serea, primele declarații după externarea din spital: „Nu mă simt foarte bine”

Citeşte şi: Ce greutate are Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit detaliul pe care multe femei îl ascund

Citeşte şi: Anca Serea, despre izbucnirea războiului din Ucraina: „Mă rugam să nu se întâmple! Cu toții suntem, cumva, răspunzători”

Anca a vorbit apoi și despre un al șaptelea copil, pe care și-l dorește foarte mult soțul ei. Prezentatoarea de televiziune a spus că din punctul ei de vedere, nu este momentul ca familia lor să se mărească.

Adi își dorește foarte mult încă un copilaș. Pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă. Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră – a adăugat Anca.

Foto – Facebook

Adi Sînă își mai dorește un copil, dar Anca Serea nu: "Pentru mine e suficient"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!