Ce greutate are Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit detaliul pe care multe femei îl ascund

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 decembrie 2021, 12:57

Anca Serea (40 de ani) și Adi Sînă (43 de ani) formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au o familie frumoasă și numeroasă alcătuită din șase copii, patru cu Adi – Noah , 8 ani; Ava, 6 ani; Moise, 4 ani și Leah, 2 ani și doi din fosta căsnicie a Ancăi cu omul de afaceri Filip Poplingher – David, 19 ani și Sara, 13 ani.

Anca Serea este mereu complimentată pentru felul în care arată. La 40 și după șase nașteri, prezentatoarea e televiziune are un corp de invidiat și spune că se menține printr-un stil de viață sănătos ce include alimentația corectă și odihna.

Recent, Anca Serea a dezvăluit pe rețelele de socializare câte kilograme are. Vedeta a fost întrebată de un admirator ce înălțime și ce greutate are și i-a răspuns acestuia sincer: 1.77 m și 58 kg.

Ce greutate are Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a dezvăluit detaliul pe care multe femei îl ascund

Anca a fost de câteva ori acuzată că aplează la intervenții estetice și de aceea a transmis, în urmă cu câteva luni, un mesaj în mediul online prin care le dă peste nas celor care lansează asemenea zvonuri:

Citeşte şi: Adi Sînă și Anca Serea se mută într-o casă mai spațioasă. Cum arată noua vilă de 500 mii de euro

Citeşte şi: Anca Serea, la spital după ce i s-a făcut brusc rău. Ce i-au spus medicii

Citeşte şi: Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

“Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună.

Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia. Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile.”

Cât despre regimul alimentar, Anca a măturisit că are două mese pe zi și nu consumă carne sau dulciuri, preferând să aleagă în locul lor legume, fructe și diverse semințe.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!