Un mare artist din România se retrage din viața publică, din cauza problemelor de sănătate

De Unica.ro, pe

După aproape cinci decenii de carieră muzicală în România, dar și în afara granițelor, Adrian Daminescu (65 ani) a dispărut din atenția publicului. Se pare că artistul ar fi avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, fapt care l-a convins că e cazul să mai renunțe la aparițiile publice și să se dedice mai mult recuperării.

Conform Impact, citat de playtech.ro, artistul ar fi avut probleme cu plămânii, iar medicii i-au recomandat o perioadă de recuperare destul de lungă.

„Adrian a avut parte de atenția unor medici români foarte buni. Au știut să ia cele mai bune decizii în cazul său. Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării. Pe care nu a abandonat-o în totalitate nici azi, chiar dacă medicii i-au cerut, mai mult sau mai puțin, acest sacrificiu. În plus, a fost și va rămâne genul de persoană care nu vrea să-și împovăreze fanii cu tot felul de lucruri despre el. Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici ca în perioada actuală, când lumea are parte de necazurile sale, să mai adauge și el încă unul, pe deasupra”, ar fi declarat o sursă apropiată artistului, pentru Impact.

Actualmente director artistic al Circului București, Adrian Daminescu ar fi în concediu medical de ceva vreme și ar dori să se retragă în viitorul apropiat din viața publică, pentru a se concentra pe starea sa de sănătate.

Apropiații cântărețului spun că, dacă el va considera că îi lipsește scena prea mult, ar putea să mai accepte pe viitor anumite concerte sau evenimente, dar, în mare parte, își dorește să-și vadă de viață departe de atenția publică.

Citește și – Suma exorbitantă plătită de un turist român pentru un prânz pe Transfăgărășan. „Cartofii, congelați, tari. Să mai mâncați în România!”

Citește și – Simona Gherghe, vacanță cu emoții în Grecia. „Am mers la doi medici”

Citește și – George Buhnici și-a cerut iertare pentru declarațiile sexiste. „Da, am vorbit ca un mârlan!”

Citește și – Shakira și Gerard Pique, decizie surprinzătoare după despărțire

Adrian Daminescu are o carieră muzicală de 5 decenii, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști români ai anilor ’80 – ’90. Artistul a debutat în 1972, în grupul „Promuzica”.

Foto – Hepta, captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!