Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 octombrie 2021, 10:42

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după un mariaj de 13 ani. Deși în iunie 2021 au organizat o petrecere cu ocazia aniversării a 15 ani de mariaj, cuplul s-a căsătorit în 2008, ceea ce înseamnă că a aniversat 13, nu 15 ani de mariaj.

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria și Laurențiu au împreună un fiu, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani. Surse din preajma fostului cuplu susțin că antrenorul ar avea o amantă și că aceasta din urmă ar fi însărcinată. „Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurențiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva”, a declarat Cristi Brancu pentru Click!.

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

Omul de afaceri Adrian Thiess a confirmat că Laurențiu Reghecampf ar urma să devină din nou tată. „Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special”, a spus Adrian Thiess, potrivit Cancan.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ronnie O’Sullivan este cel mai mare jucător de snooker din istorie. „Dacă e adevărat, o să divorțez eu, nu trebuie să divorțeze nimeni de mine. Eu și Adi o să fim nași, dacă este așa”, a declarat impresara râzând, în emisiunea „La Măruță” de la ProTV.

„[Anamaria] a luat legătura cu doi avocați din Statele Unite, unul care a fost consilierul lui Barack Obama și altul care a asistat-o pe soția lui Michael Jordan la divorț. Și da, e posibil ca procesul de divorț să aibă loc în Statele Unite, pentru că acolo a fost și nunta”, a mai povestit un apropiat de-al fostei perechi pentru WOWbiz.

Laurențiu Reghecampf: „Personal, am depus actele de divorț”

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

„Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media”, a continuat.

„Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a încheiat antrenorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, în conflict cu Antonia. Cui i-a făcut tânăra avansuri

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

Ulterior, în emisiunea „La Măruță”, Anamaria a declarat: „El este tatăl copilului meu, niciodată n-am să vorbesc urât despre tatăl copilului meu, este ca și cum aș vorbit urât despre mine și despre copiii mei. Poate, de-a lungul vieții, am făcut niște greșeli și n-am fost atentă, dar promit că le repar. Cât de mult am să pot, am să lupt ca să nu simtă copiii mei nenorocirea asta, să meargă și să crească demni, exact așa cum i-am învățat, oricât de mari și de grele ar fi nenorocirile”.

„Lăsăm legea să-și spună cuvântul, și avocații, să vedem cine vrea, ce vrea. Cumva, și noi aflăm foarte multe lucruri din presă. Nu știm exact care este adevărul, într-o zi este un adevăr, în alta e alt adevăr. Dac-ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să-i dau absolut totul pe mână, așa face la fel”, a continuat.

Anamaria Prodan: „Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții”

„Nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva în care ai crezut poate să-ți facă rău, cineva cu care ai copii sau cineva care este soarele vieții pentru familia lui. O să văd, o să descurc lucrurile și atunci am să pot da o declarație oficială”, a completat.

„Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții și cu prețul prieteniilor distruse tocmai pentru a arăta că nimeni nu-mi atinge soțul sau familia. Am văzut și noi aseară declarația soțului, ne-a citit-o un prieten drag în direct. Sinceră să fiu, niciodată n-am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Toată familia este puțin bulversată”, a încheiat.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!