Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2008 și are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața, și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus, pentru copii”, a declarat Alina Sorescu, în emisiunea „Teo Show”.

„E o perioadă sensibilă, pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat.

Instanța a decis stabilirea domiciliului fiicelor cuplului la mamă.

„Am primit sute de mesaje din partea tuturor celor care mă urmăresc pe Instagram și pe Facebook. Nu credeam că pot să simt atâta susținere din partea unor femei și a unor bărbați care nu mă cunosc. Le mulțumesc foarte mult!”, a încheiat.

Alina Sorescu: „Lucrurile trebuie să meargă mai departe”

„Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.red.: ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut”, a mai declarat Alina Sorescu în emisiunea „Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu.

„Fac lucruri noi, aveam demult în plan să lansez această melodie nouă. Ne pregătim pentru 1 iunie și, chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Sunt un om activ, care are proiecte. (…) Nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. (…) Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a completat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Surse apropiate fostei perechi au declarat pentru Spynews că relația dintre Alina și Alexandru nu mai funcționa de câțiva ani. În ciuda problemelor apărute, Alina ar fi încercat să salveze căsnicia cu designerul.

În ultima jumătate de an, potrivit acelorași surse, Alexandru Ciucu a urmat un curs la Paris, șase luni lipsind din viața fiicelor lui. Apropiații fostului cuplu susțin că bărbatul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional.

Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară, iar în 2010 a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Tot potrivit Spynews, creatorul de modă ar fi înșelat-o pe solistă. Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!