Alexandru Arșinel, primele declarații după operația la inimă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 februarie 2022, 10:01

Alexandru Arșinel (82 de ani) a suferit recent o intervenție chirurgicală la inimă la Spitalul „Monza” din București. Actorul se recuperează în prezent.

Alexandru Arșinel, primele declarații după operația la inimă

„Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Click!.

Alexandru Arșinel

,,De când m-am externat, de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a mai declarat Alexandru Arșinel.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Camelia Mitoșeru, despre internarea în spital: „Am văzut moartea cu ochii!”

Cum se înțelege soția lui Gabriel Cotabiță cu fiicele solistului din primul mariaj

Oana și Viorel Lis, fotografie de pe patul de spital. Cuplul are COVID-19

Actorul și soția lui au avut COVID-19 în aprilie 2021. În 2013, Alexandru Arșinel a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 a fost operat pe inimă, după ce a suferit un infarct. Luna trecută, actorului i-a fost pus un stent pentru reglarea respirației înainte de operația la inimă. „Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, declara Alexandru Arșinel la începutul lunii noiembrie, potrivit Impact.

„Cele două tratamente, unul mai vechi, cel pentru buna funcționare a rinichiului, și cel mai nou, pentru îndepărtarea efectelor COVID-ului, nu se tolerează întotdeauna. Dar asta este, la 82 de ani nu poți să mai schimbi mare lucru. Mergi doar înainte!”, mai spunea actorul în urmă cu câteva luni.

„Boala asta este atât de provocatoare, de jigodească, dacă-mi permiteți cuvântul, încât să nu creadă nimeni că scapă cu una, cu două din ghearele sale. Pur și simplu, odată ce te-a luat în brațe, îți dă cu foarte mare greutate drumul. Eu trebuie să merg în fiecare săptămână la spital, pentru oxigen. O dată sau de două ori, în funcție de indicațiile medicului”, a mai spus atunci.

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!