Alexandra Ungureanu, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express, sezonul 4

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 16:22

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, au format prima echipă eliminată de la Asia Express – Drumul Împăraților, sezonul 4. După difuzarea ediției de miercuri, 29 septembrie, artista a publicat pe rețelele de socializare primul mesaj despre experiența trăită în Turcia.

În cea de-a noua ediție a noului sezon Asia Express – Drumul Împăraților, Anca și Alexandra Ungureanu s-au luptat în cursa pentru ultima șansă cu alte două echipe: Eliza și Cosmin Natanticu, respectiv Elwira și Mihai Petre. Cele două au reușit să ducă la capăt misiunile dificile, însă au ajuns ultimele la Irina Fodor.

Drumul lor în competiție s-a încheiat odată cu diamantul roșu din cufărul purtat timp de mai multe zile de Connect-R și Shift.

Citește și: Mihai Petre visează misiunile Asia Express: „Elwira nu știa ce e cu mine”

Ce delicatesă locală au fost nevoiți să mănânce concurenții Asia Express în Turcia

Cosmin Natanticu, concurent Asia Express: „Am crezut că plec acasă după patru ore, îmi tremurau genunchii”

Adriana Trandafir, în lacrimi la Asia Express. Actrița a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei

Alexandra Ungureanu, primul mesaj după eliminarea de la Asia Express, sezonul 4

După ce s-a aflat că a fost eliminată, Alexandra Ungureanu a publicat o fotografie, în care apare îmbrăcată în costum de luptător turc, însoțită de un mesaj despre experiența pe care a trăit-o.

Gangsta pe vechi. Mulțumim de încurajări. Ne auzim mai târziu, merg să leșin puțin, pentru că în timpul cursei n-am avut timp și apoi am fost prea obosită.

Nu știu dacă o să am vreodată vorbe să descriu ce am simțit în ziua aia.

În cursa pentru amuleta de 30.000 de euro au rămas Elwira și Mihai Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Cuza și Emy, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Lorelei și Zarug.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!