Alain Delon, operat în secret. Care este starea actorului

De Oana Dinu, pe
Alain Delon, operat în secret într-o clinică privată. Actorul avea dureri insuportabile la șold, iar infecția din corpul lui îi punea viața în pericol.

În luna iulie, presa internațională dezvăluia că Alain Delon are grave probleme de sănătate. Actorul francez avea dureri mari de șold, din cauza infecției care îi măcina organismul, provenită de la implanturile dentare pe care și le făcuse.

Deși se spunea că nu se poate interveni chirurgical din cauza sănătății șubrezite, se pare că Alain Delon a luat decizia de a intra în sala de operații în mare secret, riscându-și viața. Conform publicațiilor franceze, citate de Click.ro, starea actorului ar fi una delicată, acesta fiind impobilizat la pat.

Ascuns în reședința sa din comuna Douchy, Delon nu vrea pe nimeni în preajma sa și nu a dezvăluit nici măcar familiei faptul că va face această operație dificilă. Pe lângă durerile mari pe care le-a îndurat, acesta s-ar lupta și cu o depresie severă, izolându-se de toată lumea.

Alain Delon este unul dintre cei mai apreciați actori ai cinematografiei franceze din toate timpurile și câștigător al Premiului César, cel mai important trofeu decernat anual pentru film în Franța. Considerat un sex-simbol al anilor ’60, actorul a fost comparat încă de la o vârsta de 23 de ani cu Gérard Philipe sau Jean Marais, ascensiunea sa fiind una foarte rapidă.

Citește și: 

Meteo: Temperaturile vor scădea brusc și vin ploile

I-au spus că soțul ei a fost grav accident și i-au cerut bani. Femeia a avut parte de o mare surpriză

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!