Adrian Enache, despre fiica sa, Diana: „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu”

De Mădălina Manole pe
Adrian Enache are toate motivele din lume să se declare un tată mândru și împlinit. Fiica sa, Diana Enache, este o adolescentă frumoasă, deșteaptă, talentată și... îi calcă întocmai pe urme.

Diana Enache are 22 de ani și cu toate că este studentă la Facultatea de Drept, asemenea tatălui său, iubește scena și este pasionată de muzică. Frumoasa fiică a lui Adrian Enache cântă cu trupa System Band, iar cei doi au o relație foarte apropiată, mai mult decât tată și fiică, sunt prieteni și confidenți.Diana Enache - fiica lui Adrian Enache

Adrian Enache a avut ocazia să-și vadă fiica îmbrăcată în rochie de mireasă, o rochie de mireasă, ce-i drept, reinterpretată, însă nu la nuntă, ci la o prezentare de modă a Lizei Panait, un tribut adus Mariei Tănase. Invitat în platoul emisiunii „Răi da’ buni” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că s-ar bucura dacă fiica sa ar avea o relație: „M-aș bucura să o văd cu un băiat de mână, dar e greu. Ei nu îi plac astfel de băieți (n.r băieți de bani gata)”Ea vrea independență financiară” – a mărturisit Adrian Enache.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enache Diana (@enachediana) on

Adrian Enache are doi copii, o fată, pe Diana Enache, din mariajul cu Corina Enache, cea de care a divorțat în 2009, și un băiat, pe David Mihnea, 13 ani, rodul poveștii de dragoste pe care o trăiește de peste 23 de ani cu Iuliana Marciuc.

Citește și – A câștigat procesul de paternitate, dar copiii lui Alex Velea nu-i poartă încă numele. Care este motivul

Citește și – Andreea Bănică, despre dramele copilăriei: „Aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”

Sursă foto: Libertatea, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro