Adevărul despre Monica şi Irinel Columbeanu

De Cristina Popa pe

Divorţează sau nu divorţează? Iată întrebarea al cărui răspuns îl vom afla abia de 1 martie, asta, dacă luăm în calcul declaraţiile pe care doamna Columbeanu le-a făcut…
… în cursul zilei de ieri.

La o zi distanţă de la participarea sa în emisiunea lui Dan Capatos în care a infirmat zvonurile privind un posibil divorţ, întrebată din nou despre posibila despărţire, Monica a replicat: „Peste patru zile aflaţi adevărul despre relaţia noastră (…) Am un contract de exclusivitate în această chestiune şi nu vă pot spune nimic mai mult decât am spus pănă acum.”

De ceva vreme, presa de scandal se întrece în titluri care mai de care mai surprinzătoare în legătură cu finalul inevitabil  al unei  relaţieii in care semnele vitale par doar amintiri, protagoniştii fac afirmaţii care pot fi supuse interpretării, iar rudele şi prietenii infirmă cu vehemenţă orice zvon. Dacă primul gând îţi zboară la Brangelina, ei bine, radiografia de cuplu de mai sus îi vizează de fapt pe Monica şi Irinel Columbeanu.

De la povestea Cenuşeresei care şi-a întâlnit prinţul şi a trăit fericită alături de el, la scandaluri şi un posibil divorţ, a fost un singur pas… de fapt, aproximativ un an, în care situaţia şi-a schimbat culoarea, din roz, în gri.

De mai bine de 12 luni, omul de afaceri şi mai tânăra sa soţie par să fi pornit pe drumuri separate, lăsând în urmă vremurile în care erau de nedespărţit. Pe lângă zvonurile şi fotografiile paparazzilor care îi acuză pe amândoi de infidelitate (vezi miniseriile cu blonda Mariana sau şoferul Voicu), programul diferit, apariţiile separate în public sau mutarea Monicăi din vila de la Izvorani, într-un apartament din Piaţa Victoriei sunt semnale clare că lucrurile s-au schimbat radical.

Pănă de curând, în timp ce Irinel devenea tot mai scump la vedere, Monica pleca în vacanţe de relaxare şi se afişa cu nonşalanţă la evenimentele mondene, fără a se obosi să confirme, ori să infirme zvonurile, preferând parcă să îşi lase rudele să se agite prin declaraţii menite să salveze aparenţele.

„Nu este adevărat aşa ceva. Nici vorbă de divorţ. Nici nu s-a pus problema”, preciza pentru Libertatea tatăl lui Irinel, Ion Columbeanu, în urmă cu câteva zile, în timp ce sora Monicăi, Ramona Gabor menţiona în emisiunea lui Mădălin Ionescu: „Deşi toată lumea spune că s-a intentat procesul de divorţ, eu nu cred aşa ceva. Nu mă pot gândi cum ar arăta Monica separată de Irinel, dar cred că cel mai mult ar suferi Irina. Totuşi sunt sora ei, e vorba de familie aici, mi-ar fi spus şi mie. Eu nu cred aşa ceva. Cel puţin aseară erau impreună. Nu cred că au divorţat peste noapte”.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro