Adevăratul motiv pentru care David și Victoria Beckham nu l-au lăsat pe Brooklyn să aibă o relație cu Rita Ora

De Brooklyn Beckham, david beckham, Rita Ora, victoria beckham, pe
În urmă cu doi ani, pe când Brooklyn Beckham, fiul cel mare al cuplului David și Victoria Beckham, abia împlinea 18 ani, acesta a avut o aventură cu Rita Ora, la vremea aceea în vârstă de 26 de ani. 

David și Victoria Beckham s-au opus vehement relației lui Brooklyn cu Rita Ora

Presa internațională a scos la iveală, la începutul acestui an, scurta aventură dintre tânărul Beckham și cântăreața Rita Ora. Cu această ocazie, s-a aflat că cei doi au petrecut câteva nopți împreună, au ieșit în cluburi și la masă, și au făcut schimb de sms-uri cu tentă erotică.

David si Victoria Beckham

David și Victoria Beckham

Însă relația lor s-a încheiat la fel de repede precum a început, iar asta din cauza părinților lui Brooklyn, David și Victoria Beckham, care s-au opus vehement legăturii fiului lor cu artista din Kosovo. Chiar dacă inițial motivul principal invocat de aceștia era diferența de vârstă dintre fiul lor și cântăreață, de 8 ani, acum a ieșit la iveală că adevăratul motiv era altul, de fapt.

Adevăratul motiv pentru care lui Brooklyn i-a fost interzis să aibă o relație cu cântăreața

Adevăratul motiv pentru care Brooklyn Beckham n-a avut voie să aibă o relație publică cu Rita Ora este legat de faptul că în trecut artista s-a iubit cu cel mai bun prieten al lui David Beckham, Dave Gardner. Rita și Dave au avut o relație în 2013, iar familia Beckham a considerat că nu este potrivit ca Brooklyn să aibă și el o relație cu artista, în condițiile în care Dave continuă să fie o prezență activă în viața familiei lor, prin prisma legăturii pe care o are cu David Beckham.

O sursă apropiată familiei Beckham a declarat, conform The Sun, că „David a fost furios când a aflat despre legătura dintre cei doi, iar pe Victoria o deranja mult diferența de vârstă dintre ei, chiar și pentru o prietenie”. Imediat ce familia a aflat, Brooklyn a fost trimis la studii în New York pentru a sta cât mai la distanță de Rita.

În prezent, fiecare dintre cei doi are o altă relație. Rita Ora se iubește cu actorul Andrew Garfield, iar Brooklyn cu fotomodelul Hana Cross.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!