Adela Popescu vrea să nască natural și a treia oară. Care este motivul

De Unica.ro, pe

Adela Popescu (34 de ani) este însărcinată cu cel de-al treilea fiu. Prezentatoarea TV și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), mai au împreună doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Actrița va naște în trei luni.

Adela Popescu vrea să nască natural și a treia oară. Care este motivul

Intrată virtual în direct în emisiunea La Măruță, Adela a dezvăluit că și de această dată își dorește să nască natural, deși nașterea celui de-al doilea fiu, Andrei, nu a fost deloc ușoară.

„La Alexandru au fost 10 ore de travaliu. La Andrei 5, dar a fost mult mai dureros pentru că nu au avut timp să-mi facă epiduralul și practic am născut pe viu, pe viu, la rece, la rece, adică durerile alea pe care le simțeau mamele noastre și bunicile noastre le-am simțit și eu.

Adela PopescuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Chiar sunt crunte. Cu toate astea, îmi doresc și a treia oară aceeași experiență pentru că, de fapt, ce simte o femeie care naște natural în travaliu simte o femeie care naște prin cezariană după naștere. E doar momentul diferit. Practic, durerile sunt aceleași.

Doar că tu, ca femeie, dacă alegi să naști prin cezariană sau ți se recomandă, zici: «Mă, nu vreau să mă doară nimic când îmi iau copilul în brațe și să mă bucur de moment pur și simplu, dar știu că urmează o perioadă de chin». Ori la noi e invers, adică e travaliul dureros, iar după ce ai născut e blup și gata, te apuci de următorul (râde)”, a declarat Adela.

În ultima perioadă, prezentatoarea TV nu s-a simțit foarte bine. „Azi e prima zi în care mă simt «însărcinată». Respir greu, mă mișc greu și am o stare accentuată de somnolență”, a scris Adela de curând în mediul online.

Citește și:

De ce și-a cerut Adela Popescu iertare public față de Radu Vâlcan

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Radu Vâlcan, declarație haioasă de dragoste pentru Adela Popescu

„A venit soacra mea, i-am zis că m-am simțit rău, și mi-a adus supă cu tăiței de casă și salată de boeuf”, a mai dezvăluit vedeta La Măruță. Adela și Radu s-au căsătorit în anul 2015. Deși acesta este al treilea copil al perechii, cuplul nu exclude un al șaselea membru al familiei lor.

„Reacția soțului meu a fost cea mai bună în momentul în care a aflat ce o să avem. A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, declara Adela în februarie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!