Adela Popescu şi bărbaţii din viaţa ei

De Diana Sorescu, pe

Adela Popescu şi Radu Vâlcan

De mai bine de jumătate de an, Adela Popescu era singură. Diva s-a concentrat pe carieră, iar toate i-au mers din plin: o nouă melodie lansată, un rol incitant în telenovela „Iubire şi onoare”, plus o participare la „Dansez pentru tine”.

Pe de altă parte, Radu Vâlcan – tot singur. Chiar dacă presa a încercat să îl cupleze cu Elena Voscoboinic, partenera sa de la „Dansez pentru tine”, totul s-a dovedit a fi doar o strategie de marketing, nicidecum o relaţie de amor.

Şi iată-i împreună pe platourile de filmare de la Buftea. Talentaţi, frumoşi, pasionaţi de ceea ce fac, dar cel mai important, singuri, Adela şi Radu s-au apropiat fără să-şi dea seama!

Mai o glumă nevinovată, un flirt în pauza de masă, discuţii la telefon, până când „ajungi să te uiţi pe call sheet să vezi când are scene de filmat şi atunci ajungi să pricepi că e altceva”, a spus Adela.

Şi uite aşa s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, ce a culminat şi cu o vacanţă exotică în Bali.

Sunt la început de drum, dar sunt îndrăgostiţi unul de altul, asta-i cert!Poate de data asta o să fie cu noroc, ca în poveşti: numărul 3 este întotdeauna magic!

Adela Popescu şi bărbaţii din viaţa ei

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!