Adela Popescu şi bărbaţii din viaţa ei

De Diana Sorescu, pe Ultimul update Vineri, 06 august 2021, 10:32

Adela Popescu este o vedetă autohtonă puţin atipică, statornică în relaţiile de cuplu. Vedeta s-a iubit cu Dan Bordeianu şi Maris Kalmar, iar acum s-a implicat într-o frumoasă…
… poveste de dragoste cu Radu Vâlcan.

Adela Popescu şi Dan Bordeianu

Adela avea doar 18 ani când, în urma unui casting câştigat, a decis să se mute în Bucureşti. Tânăra timidă din Drăgăşani, Vâlcea, a avut de înfruntat un oraş-junglă, însă colegii de pe platourile de filmare din Buftea au avut grijă să îi creeze o atmosferă cât mai prietenoasă.

Adela a fost inclusă în distribuţia telenovelei „Numai iubirea”, iar naturaleţea şi talentul genuin cu care şi-a jucat rolul au propulsat-o în preferinţele publicului.

Şi cum nu este nimic ieşit din comun ca vedetele să se îndrăgostească de partenerul din film, între Adela şi Dan Bordeianu, iubitul din telenovelă, s-a înfiripat o superbă poveste de dragoste şi în realitate.

El 30, ea 18, el matur şi misterios, ea ingenuă şi copilăroasă, un cuplu romantic care a făcut deliciul fanilor mai bine de doi ani.

Datorită succesului răsunător, cei doi au primit rolurile principale şi în alte producţii marca Acasă, iar în scurt timp au devenit cea mai adorată şi mediatizată pereche din peisajul media autohton.

Dar cum visele frumoase nu durează mult, după doi ani de iubire nebună cei doi şi-au spus adio. Motivul? Infidelitatea lui Dan şi gelozia exagerată a Adelei.

Chiar şi aşa, cei doi au avut maturitatea necesară să se despartă fără scandal, ba mai mult, au decis să rămână prieteni.

Adela Popescu şi bărbaţii din viaţa ei

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!