Actrița Tanya Fear din serialul „Doctor Who”, găsită la câteva zile după ce a fost dată dispărută

De Unica.ro, pe

Actrița Tanya Fear (31 de ani) din serialul Doctor Who a fost găsită la câteva zile după ce a fost dată dispărută de către un prieten, a declarat Departamentul de Poliție din Los Angeles pentru Entertainment Weekly.

Actrița Tanya Fear din serialul Doctor Who, găsită la câteva zile după ce a fost dată dispărută

„Cu mare bucurie și ușurare raportăm că Tanya a fost găsită azi în siguranță de către polițiști”, a declarat familia actriței prin intermediul managerului ei. „Am înțeles că nu a fost rănită fizic. Ca măsură de precauție, însă, este evaluată de către medicii unui spital local”, a continuat.

Actrița Tanya Fear din serialul „Doctor Who”, găsită la câteva zile după ce a fost dată dispărută

„Dorim să mulțumim poliției, dar și persoanelor care au depus eforturi pentru ca Tanya să fie localizată, precum și acelora care au fost îngrijorați și ne-au oferit sprijinul lor în ultimele câteva zile. Familia Tanyei este ușurată și extrem de recunoscătoare”, a mai declarat managerul actriței.

Tanya a fost dată dispărută joi, 9 septembrie 2021, după ce și-a părăsit locuința din L.A. fără poșetă și fără telefon. Actrița locuiește în apropierea amfiteatrului Hollywood Bowl. Înainte să fie dată dispărută, Tanya a fost văzută într-un hypermarket Trader Joe’s de pe bulevardul Santa Monica din Hollywood.

Citește și:

Kim Kardashian, de nerecunoscut pe covorul roșu al galei Met 2021

Fiica Madonnei, cu păr la subraț pe covorul roșu al galei Met 2021

Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

„Sunt devastată din cauza acestei situații. Cer tuturor celor care au informații să facă un pas în față și să ne ajute să ne aducem fiica înapoi acasă”, a declarat mama actriței, Yvonne Marimo, înainte ca Tanya să fie găsită.

După anunțul dispariției, managerul actriței, Alex Cole, a declarat pentru ABC 7 că a vorbit cu Tanya cu doar câteva zile în urmă și că actrița părea să fie în regulă. „De când locuiește aici, a avut o carieră grozavă, iar acesta este doar începutul”, a declarat Alex. „Suntem, evident, îngrijorați. Sperăm să o găsim, iar ca această experiență să fie o simplă greșeală”, a mai spus atunci.

Tanya a apărut într-un episod din serialul Doctor Who difuzat în anul 2018. Actrița mai poate fi văzută în serialele Spotless, Endeavour și Midsomer Murders, dar și în filmul A Moving Image. Recent, Tanya s-a apucat și de stand-up.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!