Actorul Paul Rudd, desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 noiembrie 2021, 13:27

Paul Rudd, cunoscut pentru rolul principal din „Ant-Man”, a fost desemnat de revista People „cel mai sexy bărbat în viață”. De acest titlu s-au bucurat în trecut actori precum Idris Elba, George Clooney, Channing Tatum, Dwayne Johnson sau Bradley Cooper.

Paul Rudd, în vârstă de 52 de ani, a mărturisit pentru People că nu se aștepta la o asemenea distincție. Pe listă se regăsesc și alte nume celebre precum John Legend, David Beckham, Ryan Reynolds, Johnny Depp, Jude Law, Hugh Jackman și mulți alții.

Sunt conştient, suficient pentru a şti că atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: «Ce?»

Sper acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan. (…) Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi, a glumit acesta.

Citește și: Fiica cea mică a lui Cristi Chivu joacă în serialul Adela

Cum prepară Andra prăjitura „Durerea”, desertul preferat al familiei Măruță

Decesul lui Petrică Mîțu Stoian, anchetat acum drept moarte violentă. Ce s-a descoperit în urma necropsiei

Explicația pentru care Africa are puține cazuri și decese de COVID-19, în pofida ratei mici de vaccinare

Ce a spus soția lui Paul Rudd despre distincție

Actorul a mărturisit că și soția lui, Julie, a fost la fel de surprinsă: „Ea a fost uluită. (…) După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: «O, au nimerit-o bine». Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a dezvăluit Paul Rudd.

Cei doi sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună doi copii: Jack, 17 ani, și Darby, 12 ani. Actorul este un familist convins, iar atunci când nu lucrează, cel mai mult îi place să petreacă timp alături de cei dragi.

Paul Rudd are o carieră de peste 30 de ani în actorie și a jucat în producții celebre precum „Halloween: The Curse of Michael Myers”, „Anchorman: The Legend of Ron Burgundy”, „The 40-Year-Old Virgin”, „Night at the Museum”, „Ant-Man”, „Captain America: Civil War”, „Friends”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!