Actorul Heath Freeman a murit la 41 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 17:39

Actorul Heath Freeman, cunoscut pentru rolurile din seriale de succes precum “Bones” și “NCIS” a încetat din viață la 41 de ani. Anunțul a fost făcut de managerul său, Joe S. Montifore.

„Suntem devastați de pierderea iubitului nostru Heath Freeman. O ființă strălucitoare cu un suflet profund și emoționant. Lasă o urmă de neșters în inimile noastre. Existența lui a fost plină de loialitate, afecțiune și generozitate față de familia și de prietenii săi. A fost un om cu o extraordinară poftă de viață. Heath era foarte mândru de cel mai recent proiect la care lucra și aștepta cu nerăbdare unrmătorul capitol din viața lui.

Citeşte şi: A murit actorul Jerry Douglas, interpretul personajului „John Abbott” din “Tânăr și neliniștit”

Moștenirea sa remarcabilă ca fiu, frate, unchi, prieten, actor și producător extraordinar de talentat, de bucătar desăvârșit și om cu o poftă de râs contagioasă va rămâne mereu în inimile noastre. Fie ca amintirea lui să reprezinte o binecuvântare pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit”, a fost mesajul transmis de Montifore, potrivit CNN.

Cauza morții actorului nu a fost dezvăluită încă de autorități, dar un bun prieten de-al actorului a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care spune că ar fi murit în somn.

„Mi se rupe inima să scriu acest mesaj. Omul pe care îl știam drept fratele meu mai mare pe platourile de filmare a murit, tragic, în somn. Cuvintele sunt prea sărace pentru pune existența ta în adevărata sa valoare, Heath. Noi am avut o legătură atât de puternică de la început și tu mi-ai devenit mentor.

Văzându-te cum lucrezi, a fost un privilegiu. Regret că nu vei fi aici să vedem împreună ce am realizat. Îmi va lipsi să râdem împreună. Odihnă pașnică!”, a scris Gabriel-Kane Day-Lewis, fiul actorilor Isabelle Adjani și Daniel Day-Lewis, pe pagina sa de Instagram.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!