Actorul Cristi Iacob va face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”

De Oana Savin pe
Actorul Cristi Iacob va fi noul jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, în cel de al 13-lea sezon al show-ului tv.

Astfel, el se va alătura Ozanei Barabancea, Andreei Bălan și lui Aurelian Temișan.â și va acorda concurenților puncte pentru actorie.

Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. „Te cunosc de undeva” însă este un show cinstit, curat și vizibil și am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri”, a spus Iacob.

Citește și: Amalia Enache revine la pupitrul Știrilor PRO TV, după o pauză de doi ani

El va fi cel care va pregăti concurenții pe partea de actorie și speră ca aceștia să îl vadă ca pe un prieten.

Nu îmi place suficiența, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepții și îi voi acorda fiecăruia șanse de 100%. De asemenea îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde”, a explicat actorul care îi va lua locul la masa juraților lui Andrei Aradits.

Mi-e greu să critic oamenii, dar o să le spun adevărul”, a mai spus Cristian Iacob.

Citește și: Designerul Stephan Pelger a fost bătut într-un club de la Cannes

Iacob a absolvit Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, în anul 1992. A jucat în numeroase piese de teatru, filme artistice și scurt-metraje și, pe parcursul carierei, a obținut mai multe premii, printre care: cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam, în spectacolul „Trei gemeni veneţieni” de Antonio Collalto, în cadrul Festivalului Național de Comedie Galați, 2015; premiul pentru interpretare masculină pentru rolul Matei din pelicula „În film la Nașu’ ” (2012), regia Christina Iacob, Dublin 2013; premiul „Makhila de bronz” și premiul de interpretare pentru rolul Pepe din filmul „Pepe și Fifi” (1994), regia Dan Pița, Aracachon, 1995.

În prezent, el face parte din trupa Teatrului Mic din Capitală.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească