Actorul Alden Ehrenreich, martor la uciderea propriului tată

De Oana Savin pe
Actorul Alden Ehrenreich, care a cunoscut un succes răsunător în urma filmului „Solo: A Star Wars Story”, a trecut prin momente greu de suportat în copilăria sa.

La vârsta de 8 ani, îndrăgitul actor s-a confruntat cu un incident tragic. Acesta a mers în vizită la unchiului său, împreună cu tatăl lui. În momentul în care tatăl actorului, Mark Ehrenreich, a coborât din mașină, propriul lui frate l-a înjunghiat de mai multe ori, relatează Digital Spy.

Cu toate că Alden și Mark au reușit să ajungă la o benzinărie din apropiere și să cheme salvarea, acesta din urmă a decedat din cauza rănilor.

Citește și: Anca Lungu a dezvăluit ce sex are bebelușul pe care-l așteaptă

Unchiul lui Alden, Edward, a fost trimis într-un institut pentru persoane cu probleme mentale, unde se bănuiește că a murit, în anul 2005.

Când Edward era mai mic, a luat mult LSD (n.r. Acidul Lisergic Dietilamid este un drog psihedelic semisintetic folosit în principal ca un drog recreațional). A consumat prea mult și s-a speriat. L-a nenorocit. Era nebun, avea schizofrenie. Nu își lua medicamentele și și-a ucis fratele. Aparent, l-a așteptat cu un cuțit de bucătărie în mână”, a povestit o rudă de-a lui Alden.

Deși a trecut printr-o tragedie, tânărul și-a urmat visul, fiind descoperit de Steven Spielberg, căruia Mark Ehrenreich i-a fost contabil. Regizorul i-a făcut rost de un agent, iar primul film în care Alden a jucat a fost regizat de Francis Ford Coppola.

El a colaborat cu mai multe nume mari din industrie, precum Cate Blanchett, Woody Allen și frații Coen.

Citește și: Corina Caragea și-a surprins fanii: “Casă de piatră!” FOTO

Însă, cel mai mare succes al carierei l-a cunoscut atunci când a obținut rolul lui Han Solo din noul film Star Wars. Tânăra speranță a Hollywoodului a reușit să obțină rolul îndrăgitului personaj în faț altor actori cunoscuți, cu toate că a fost nevoit să ia câteva lecții de actorie pe platoul de filmare.

„Solo: A Star Wars Story” a înregistrat încasări de peste 300 milioane de dolari în trei săptămâni de la debut.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO