Actorii Simon Baker și Rebecca Rigg s-au separat după 29 de ani de relație

De Adelina Duinea, pe

Actorul Simon Baker (51 de ani), protagonistul serialului The Mentalist, și soția lui, Rebecca Rigg (53 de ani), s-au separat după aproape trei decade de relație. Perechea s-a despărțit în luna aprilie a anului 2020, după 29 de ani împreună.

Actorii Simon Baker și Rebecca Rigg s-au separat după 29 de ani de relație

„Rămânem prieteni apropiați, iar cei trei copii ai noștri rămân cel mai important lucru din viețile noastre”, a declarat fostul cuplu. Actorul, cunoscut și datorită rolului său din pelicula The Devil Wears Prada, și soția lui, cunoscută datorită rolului ei din serialului SF Farscape, au împreună 3 copii adulți.

Au o fiică, Stella Baker (27 de ani), care le-a călcat pe urme devenind actriță, și doi fii, Claude Baker (22 de ani) și Harry Baker (19 ani). Simon și Rebecca s-au cunoscut în anul 1991 și s-au căsătorit 7 ani mai târziu, în 1998, în două ceremonii separate, una în Australia, iar cealaltă în Carmel, California, SUA.

Actorii Simon Baker și Rebecca Rigg s-au separat după 29 de ani de relație

În 2015, Simon spunea despre soția lui că este „cea mai minunată femeie pe care putea spera să o aibă alături în viață”. „Să mă căsătoresc cu ea a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.”

În ultimii ani, fosta pereche a locuit în Los Angeles. Între anii 2008 și 2015, Simon a fost protagonistul serialului The Mentalist, difuzat de CBS. În timpul relației lor, Rebecca l-a însoțit pe actor la lansări de film și gale de premiere.

Deși s-au afișat împreună pe covorul roșu, Simon și Rebecca au fost discreți în privința vieții lor intime. „Nu ne dorim să impresionăm”, a declarat Baker pentru website-ul australian The New Daily, în 2018. „Niciunul dintre noi nu cred că-și dorește să devină posterul unei relații impresionante”, mai spunea actorul în același interviu.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Fiica cea mică a Annei Kounikova și a lui Enrique Iglesias a împlinit un an! Ce frumoasă este Mary

Kelly Rowland a născut al doilea copil! Prima imagine cu bebelușul

Numele lui Meghan Markle, scos de pe certificatul de naștere al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!