Wow, ce abdomen! Uite cum arată Pink în costum de baie!

De Erika Chivu pe

La nici doi ani de la naşterea copilului ei, Pink a revenit la silueta ei subţire şi atletică. Nu numai că a slăbit, dar are un corp tonifiat şi un abdomen perfect. Uite cum arată în costum de baie!
Pink arată senzaţional la nici doi ani de la naşterea copilului ei. Desigur, au fost vedete care au slăbit mult mai repede după naştere, dar Pink nu pare să fi ţinut diete de înfometare dacă ne luăm după corpul ei tonifiat şi abdomenul cu „pătrăţele”.
Cântăreaţa a fost zilele trecute la plajă împreună cu fetiţa ei şi cu soţul, Carey Hart. Pink a arătat senzaţional într-un costum de baie minuscul, cu slip albastru şi sutien în dungi, care abia i-a acoperit sânii.
Pink a născut primul ei copil, pe micuţa Willow Sage Hart, în iunie 2011. Ea şi tatăl copilului, motociclistul Carey Hart, s-au cunoscut în 2001 şi au avut o relaţie tumultoasă. Prima lor despărţire a fost în 2003, dar nu a durat mult. În 2005, Pink l-a cerut în căsătorie pe Carey în timpul unei curse, unde a afişat un banner pe care scrisese mare „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. În 2008, cei doi s-au despărţit, dar au început şi terapia de cuplu în speranţa că îşi vor rezolva problemele. Din fericire, au reuşit să se înţeleagă din nou.
pink

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro