Veste șoc! Dana Grecu a divorțat: „Este un alt început”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 ianuarie 2018, 20:53
Dana Grecu a făcut aseară un anunț care a șocat pe toată lumea. Jurnalista și realizatoarea TV a anunțat că și-a schimbat numele și că, implicit, a divorțat.

Dana Grecu: ”Pe mine mă cheamă Dana Chera”

Realizatoarea Dana Grecu, în vârstă de 40 de ani, a fost invitată în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde aceasta i-a mărturisit lui Mihai Gâdea că și-a schimbat numele și că decizia aceasta reprezintă un nou început: „Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a dezvăluit Dana Grecu, în direct, la Antena 3.

Dana Grecu a fost căsătorită cu Bogdan Grecu, un om de afaceri din Pitești, cadru militar la bază, pe care l-a cunoscut în timpul liceului. Împreună au doi copii, pe David, în vârstă de 14 de ani și pe Maria, în vârstă de 11 ani.

Se pare că motivul divorțului este o altă femeie, Ioana Toma, care a intrat în viața lui Bogdan Grecu, iar relația acestora pare să aibă câțiva ani buni în față, cel puțin asta reiese din comentariile celor doi la fotografia postată recent de Ioana Toma pe pagina sa de Facebook.

Bogdan Grecu, fostul sot al danei grecu

Sunt foarte fericit! Langa mine este… fata din vis!” – a comentat la fotografie Bogdan Grecu, iar răspunsul iubitei sale nu a întârziat să apară: „Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea!” – a completat, cu subînțeles, Ioana Toma.

În prezent, Dana Grecu nu mai prezintă emisiunea La ordinea zilei, însă nu va părăsi televiziunea, ci se va ocupa de alte proiecte desfășurate în cadrul Antena 3.

Citește și – Cum arată fetița lui Mihai Gâdea. S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Citește și – Adriana Bahmuțeanu renunță la televiziune din cauza unor probleme de sănătate

Sursă foto: Facebook, captura video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton