“Stelele Moscovei pe Gheaţă” Patinaj absolut, pentru a treia oară, în România

De PR, pe

“Stelele Moscovei pe Gheaţă” vin, pentru a treia oară, în România! Pe 18 decembrie, de la oră 19.30, la Sala Polivalentă din București, patinajul va fi artă absolută! 32 de patinatori de excepție, în frunte cu Igor Bobrin, Natalia Bestemyanova și Andrey Bukin vor transformă gheața în materie impalpabilă, îmbinând grația și farmecul baletului cu acrobații și figuri de patinaj complexe, costume extraordinare cu uluitoare coregrafii, dar mai ales cu o interpretare artistică ce i-a făcut unici în lume.
„Bolshoi” înseamnă în Rusia ceea ce este cel mai bun și este un calificativ primit doar de cei mai talentați și mai mari artiști. Când a avut loc primul turneu Bobrin Ice Theatre, în 1988, presa a elogiat prestația artiștilor, iar jurnaliștii din Paris au numit Teatrul „Bolshoi on Ice”! Încununat de success, Teatrul a primit apoi supranumele de „Stelele Moscovei pe Gheata”. (www.ice-theatre.com).

De 25 de ani, compania fondată de Igor Bobrin, maestrul care a avut contribuții inovatoare în dezvoltarea dansului pe gheață, supranumit „Regele dansator”, campion național, european și antrenor al naționalei Rusiei, uimește publicul de pe întreg mapamondul.

Natalia Bestemyanova și Andrey Bukin s-au alăturat Companiei după ce au câștigat JO din 1988, devenind starurile principale. „Inovativi, neconventionali, fabulosi” sunt cuvintele care au însoțit prestația cuplului Natalya Bestemyanova – Andrey Bukin de-a lungul întregii lor cariere. În 1992, perechea a primit cea mai înaltă distincție acordată de Uniunea Internațională de Patinaj (ISU) a€“ Trofeul Jacques Favart, pentru inovațiile aduse dansului pe gheață. Multiplii campioni olimpici, mondiali și europeni au hipnotizat publicul cu dânsul lor pe gheață la competiții și continuă să o facă și astăzi cu Stelele Moscovei pe Gheață.
Igor Bobrin si coregrafii Teatrului au creat un gen nou de arta, imbinand baletul cu patinajul artistic si interpretarea dramatica. Ei au fost primii care au pornit pe acest drum, impreuna cu mai multi campioni si au creat show-uri care au uimit intreaga lume.
Show-urile sustinute in Romania de „Stelele Moscovei pe Gheata” au fost doi ani la rand sold out. Patinajul este un sport foarte iubit in Romania, iar spectacolul oferit de „Stelele Moscovei pe Gheata” este unul total si fascinant. Programul va contine in prima parte „Spargatorul de Nuci”, iar in partea a doua o „Gala a Campionilor”, cu uimitoare dansuri solo, de pereche si de grup.
Pregateste-te sa petreci o seara cu marii campioni ai ghetei! Pe 18 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe un patinoar cu gheata naturala.
Spectacolul „Stelele Moscovei pe Gheata” va aduce bucurie si in sufletele locuitorilor din Brasov, unde patinatorii rusi vor sustine recitalul fabulos pe gheata Patinoarului Olimpic din Brasov pe 17 decembrie, de la ora 19.00.
Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural „Arta contra drog – 2013”, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film „Dracula” si CIADO Romania in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Educatiei Nationale.
Biletele se gasesc la casele de bilete ale Salii Polivalente, Salii Palatului, Teatrului National „I.L.Caragialae”, in Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Magazinul Unirea (parter), Statia de metrou Unirii 2, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Flanco, Magazinele Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.
In functie de categorie, biletele se pot achizitiona la pretul de: 200 lei cateoria VIP; 150 lei categoria I; 100 lei categoria a-II-a; 75 lei categoria a-III-a.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!