O femeie a primit o factură de la o firmă de taximetrie, după ce a născut pe bancheta din spate a mașinii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 noiembrie 2022, 15:40

O femeie a născut pe bancheta din spate a unui taxi, iar firma de taximetrie i-a trimis factura pentru curățarea mașinii.

Farah Cacanindin, în vârstă de 26 de ani, a avut surpriza vieții în momentul în care s-a pomenit cu o factură pentru curățarea taxiului în care a născut. Aceasta mergea la spital pentru un control de rutină în momentul în care a intrat în travaliu. Ea a adus-o pe lume pe micuța Naia singură, pe bancheta din spate a taxiului. În acest timp, taximetristul suna la spital pentru a alerta cadrele medicale.

După câteva zile, Farah, care locuiește în Wycombe, Marea Britanie, a primit o factură în valoare de 90 lire sterline (aproximativ 500 lei) de la compania de taxiuri. Aceasta factură reprezenta suma pe care ei au plătit-o pe curățarea mașinii în care ea a născut (60 lire sterline), precum și cursa până la spital (30 lire sterline), potrivit The Sun.

„Înțeleg că am făcut ceva mizerie, dar este puțin cam îndrăzneț să mă taxeze”, a afirmat Farah, care mai are un băiețel de 15 luni.

„A fost cea mai liniștită naștere. Apa mi s-a rupt la cinci minute de la plecare. Șoferul m-a întrebat dacă vreau să tragă pe dreapta, dar i-am zis să meargă mai departe întrucât am crezut că voi ajunge la timp la spital”, a completat ea.

Farah a înfășurat-o pe Naia în geaca ei până au ajuns ajutoarele.

„Când am ajuns la spital, moașele așteptau și au rămas șocate. Era ireal. Nu am avut timp să mă sperii”, a subliniat ea.

„Cel mai amuzant este că firma de taxi este chiar pe strada noastră. Văd zilnic mașina în care am născut în fața casei mele”, a mai spus femeia.

Compania de taxi care i-a trimis factura femeii a refuzat să comenteze pe acest subiect.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!