Video Viral. O ucraineancă le dă semințe de floarea-soarelui soldaților ruși: „Să răsară când veți fi îngropați aici!”

De Unica.ro, pe

Un filmuleț cu o femeie din Ucraina care înfruntă un soldat rus înarmat s-a viralizat în mediul online. În clip, ucraineancă îl întreabă furioasă pe un militar rus înarmat ce caută în țara lor, spunându-i că va “muri” dacă rămâne acolo. Totul s-a petrecut în oraşul-port Henicesk de pe marea Azov, la nici 29 de kilometri de Crimeea.

Femeia l-a întrebat pe unul dintre militarii aflați acolo “Cine sunteți?”, iar acesta îi răspunde “Avem exerciții militare aici. Vă rugăm să mergeți pe acolo”. Apoi femeia îl întreabă dacă este rus și ce caută acolo. Încercând să o calmeze, soldatul îi spune că discuția lor nu duce nicăieri.

Citeşte şi: Imagine emoționantă, devenită virală în online. Ce face un grup de femei la sub 0°C pe străzile din Ucraina, după atacurile Rusiei

Citește și: Video emoționant, devenit viral! Un tată ucrainean își ia rămas bun de la fiica sa pentru a pleca la luptă

Citeşte şi: Nu se fac recrutări pentru război în România. MApN: „Atenție la informațiile false!”

Apoi, femeia scoate din buzunar o mână cu semințe de floarea-soarelui și îi spune: „Sunteţi ocupanţi, sunteţi fascişti! Ce naiba faceţi pe pământul nostru cu toate armele astea? Luaţi aceste seminţe şi puneţi-le în buzunare, ca să crească măcar floarea-soarelui. Când veţi fi cu toţii îngropaţi aici!”

În Ucraina, floarea soarelui este floarea națională a țării.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!