Video emoționant. Medic ucrainean, încercând să salveze viața unei fete de 6 ani, rănită în bombardamente.”Arătați-i asta lui Putin!”

Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 14:24

Scene înfiorătoare din Ucraina bombardată de ruși. În Mariupol, orașul-port pe unde ucrainenii încercau să respingă un atac rusesc, o ambulanță s-a îndreptat de urgență la spital, în cursul zilei de duminică, cu o fetiță în vârstă de 6 ani, rănită grav, în timpul bombardamentelor.

Cu fața palidă, cu părul castaniu strâns în coadă și cu pijamalele ei imprimate cu desene animate, pline de sânge, fata a fost adusă la ambulanță în brațele tatălui său, rănit și el, pentru a primi îngrijiri de urgență.

Medicii au încercat cu disperare să o resusciteze, în timp ce mama fetei privea îngrozită, din afara ambulanței, cum copilul ei moare.

“Scoate-ți-o! Repede! Putem s-o facem!” – a strigat un asistent medical în timp ce se încerca transportarea fetei din ambulanță în spital.

Copilul a fost dus rapid în unitatea spitalicească. Mai mulți medici și asistenți au început să lupte pentru a-i salva viața. Cineva i-a făcut o injecție. Un alt doctor i-a pus un defibrilator. Asistentele suspinau, profund emoționate de ceea ce văd.

Citeşte şi: Mesajul unui soldat rus din Ucraina trimis mamei chiar înainte să fie ucis

Citeşte şi: Ucraina oferă bani și amnistie totală soldaților ruși care se predau: „Alegeți! Ieșiți neînarmați cu un steag alb!”

Citeşte şi: Vladimir Putin i-a spus lui Emmanuel Macron ce vrea în schimbul opririi invaziei din Ucraina

Citeşte şi: Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Un medic care îi făcea respirație artificială cu o pompă de oxigen a privit direct în camera reporterilor de la Associated Press care se aflau la fața locului.

“Să-i spuneți bastardului de Putin! Arătați-i! Ochii acestui copil….” – le-a spus nervos reporterilor, înjurându-l apoi pe liderul de la Kremlin, în timp ce una dintre asistente a izbucnit în plâns, notează USA Today News.

Fetița s-a stins din viață. Medicul, cu lacrimi în ochi, i-a închis ochii copilei, iar corpul ei neînsuflețit a rămas singur în camera de spital, acoperit cu o geacă din polystier mânjită cu sânge.

Atenție, imaginile din clipul de mai jos sunt cu un puternic impact emoțional!

Foto – Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!