Viața unui tânăr a fost salvată datorită aplicației Tik Tok

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 15:42

Un tânăr cunoscut pe Tik Tok drept @seattletechbro a fost încurajat de urmăritorii săi să meargă la medic. După sute de mesaje în care i s-a spus că ar trebui să-și verifice tiroida, bărbatul a descoperit că, într-adevăr, avea un nodul cu 95% șanse de a deveni canceros.

Viața unui tânăr a fost salvată datorită aplicației Tik Tok

„În primele videoclipuri pe care le-am postat pe Tik Tok vorbeam despre bugetul meu, iar oamenii mi-au comentat și trimis mesaje în care-mi spuneau că tiroida mea arăta mărită și că ar trebui să o verific fiindcă ar putea fi canceroasă”, a spus tânărul de doar 22 de ani.

Viața unui tânăr a fost salvată datorită aplicației Tik Tok

„Pentru a fi precaut, dar și pentru că mă îngrijorează aceste lucruri, am verificat și, după o mulțime de analize, am aflat că acel nodul avea 95% șanse să fie canceros”, a continuat.

„Am avut două opțiuni, să mi se scoată întreaga tiroidă sau doar acel nodul. Am ales să scot doar nodulul pentru că nu vreau să iau hormoni pentru tot restul vieții”, a completat.

„Probabil voi face mai puține videoclipuri în perioada aceasta în care mă recuperez. Este destul de greu să vorbesc. Apreciez răbdarea voastră și sper să vă revăd curând”, a încheiat.

Seattle Tech Bro are în acest moment 20,6 mii de urmăritori pe Tik Tok și peste 413 mii de aprecieri. Videoclipul postat după operație are aproape 217 mii de aprecieri în doar o săptămână de la postare.

„Am avut emoții înainte de a-ți scrie, dar mă bucur că am făcut-o! Îți doresc o recuperare cât mai rapidă!; Internetul poate fi un loc atât de grozav!; Mă bucur foarte tare că oamenii ți-au scris! Recuperare rapidă;

Tik Tok salvează vieți!; Wow, ce nebunie! Mă bucur că ai aflat la momentul potrivit; Sunt atât de mândră de toți cei care au observat și ți-au scris”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Tiroida este o glandă endocrină care are formă de fluture și care influențează modul în care funcționează fiecare celulă, țesut sau organ, de la mușchi, oase și piele la tractul digestiv, creier, inimă și multe altele datorită hormonilor pe care îi secretă, tiroxină și triiodotironină.

Foto: Tik Tok; Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!