Un bărbat dă vina pe pisica familiei pentru că soția sa a rămas însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iulie 2020, 13:00
Un bărbat a fost șocat să afle că soția sa este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, deși foloseau măsuri de protecție. Acesta și-a dat seama că de vină pentru toată întâmplarea este chiar pisica familiei. 

Cuplul plănuia să mai aibă un copil, dar și-au amânat planurile din cauza izbucnirii pandemiei de COVID-19. Femeia lua anticoncepţionale, dar a renunțat la pastile şi cei doi au început să folosească prezervative.

Citește și: O femeie a născut deși nu a întreținut niciodată relații sexuale

În ciuda faptului că această măsură asigură o protecție de 98% atunci când este folosită corect, cei doi au primit vestea șocantă că vor deveni părinți pentru a doua oară. Când femeia a început să aibă simptome, a făcut un test de sarcină, iar rezultatul a fost pozitiv. Uimiți, cei doi nu înțelegeau cum a fost posibil acest lucru, potrivit adevărul.ro.

Atunci bărbatul și-a amintit că în urmă cu câteva săptămâni a găsit sertarul din baie răvășit, după ce pisica familiei se jucase acolo. În dulap erau depozitate bețișoarele de urechi, pe care aceasta adora să le rupă, dar și prezervativele. A aruncat bețișoarele din bumbac sfâșiate și a pus la loc în cutie prezervativele împrăștiate, fără să îi treacă prin cap să le verifice.

„Dintr-o dată m-a izbit… M-am dus la sertar şi toate prezervativele aveau urme de gheruţe şi de dinţi pe ele”, a spus bărbatul.

„În primele săptămâni după ce am adoptat-o, mă trezeam dimineaţa şi toate dulapurile din bucătărie erau deschise”, și-a mai amintit el.

Citește și: O femeie a născut copii de rase diferite în urma unei încurcături

Cuplul a acceptat situația și așteaptă venirea pe lume a bebelușului. „Abia aștept să îi explic fiului sau fiicei mele într-o zi că îi datorează existența pisicii familiei” a precizat bărbatul.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!