S-a înjunghiat în zona intimă după ce și-a ucis soțul pentru a scăpa de închisoare

De Unica.ro, pe

Linda Doyle susține că soțul ei James a înjunghiat-o de mai multe ori în zona intimă și în stomac în timp ce dormea înainte ca ea să-l împuște mortal. Procurorii au dovedit însă că femeia s-a rănit singură pentru a scăpa de închisoare.

S-a înjunghiat în zona intimă după ce și-a ucis soțul pentru a scăpa de închisoare

În noaptea în care și-a ucis soțul, Linda (66 de ani) a sunat la 112 și a mărturisit că ea și James s-au certat, informează Mirror.co.uk. Când au ajuns la fața locului, polițiștii i-au găsit pe vârstnici întinși pe podea.

Paramedicii au pronunțat decesul lui James pe loc, în timp ce Linda a fost transportată la spital. Avocatul femeii, John Furman, a insistat că Linda și-a atacat soțul în legitimă apărare după ce a fost „înjunghiată de mai multe ori în zona genitală cu un cuțit masiv”.

În urma anchetei, procurorul Patrick Doggett a declarat: „Bazându-ne pe dovezile obținute până la acest moment, nu credem că domnul Doyle a produs rănile doamnei Doyle”.

Cu toate acestea, Linda ar mai fi cerut ajutorul autorităților și înaintea morții soțului ei, acuzându-l de violență. Cuplul era „foarte drăguț”, au mărturisit vecinii lor în urma celor întâmplate. Linda a fost arestată și a primit o cauțiune în valoare de 100 de mii de dolari.

Foto: Instagram

Citește și:

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

A născut live pe Facebook după ce medicii au trimis-o acasă spunându-i că avea un virus la stomac

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!