O mașină a intrat în poarta Ambasadei Rusiei la București și a luat foc. Șoferul a murit

De Unica.ro, pe

O mașină a intrat în poarta Ambasadei Rusiei la Bucureşti de pe bulevardul Kiseleff, miercuri dimineaţă. Autovehiculul a luat foc, iar şoferul a murit.

Incidentul a fost semnalat la 112 în dimineața zilei de 6 aprilie, în jurul orei 06:00. Bărbatul care se afla la volanul mașinii care s-a izbit de intrarea principală a Ambasadei Rusei la București a decedat.

În această dimineaţă, în jurul orei 6.00, a fost sesizat un eveniment în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a întâmplat incidentul. Ar putea fi vorba de un accident rutier, dar se ia în calcul și varianta unui atentat.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!