O femeie care știa că are COVID-19, surprinsă de polițiști în timp ce vindea legume în piață

De Unica.ro, pe
O femeie în vârstă de 50 de ani, din Galați, a fost testată pozitiv pentru COVID-19, dar în loc să stea în izolare, a mers să vândă legume în piață. Aceasta a primit o amendă de 1.000 de lei. 

Femeia a fost depistată cu COVID-19 în data de 25 martie 2021 și ar fi trebuit să stea în izolare la domiciliu până în data de 8 aprilie. Însă polițiștii locali au surprins-o într-o piață din Galați, în timp ce vindea legume.

O femeie care știa că are COVID-19, surprinsă de polițiști în timp ce vindea legume în piață

„Poliţiştii locali din cadrul Secţiei nr.3 au sancţionat-o contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe numita O.E., în vârstă de 50 ani, din Galaţi. Persoana în cauză a fost depistată pe Aleea Comerţului din Micro 19, în timp ce vindea produse agroalimentare la o tarabă, deşi în data de 25 martie 2021 a fost depistată pozitiv cu Covid-19 şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu până la data de 08 aprilie 202”, a anunţat Poliţia Locală Galaţi, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Actorul britanic Paul Ritter a încetat din viață la 54 de ani

Fiica Oanei Roman, întâlnire emoționantă cu bunicul ei, Petre Roman

S-a confirmat. Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19

Alte 141 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 au fost aplicate de agenţii Poliţiei Locale Galaţi în perioada 29 martie- 04 aprilie. Suma totală a acestora a fost de peste 70.000 de lei.

Tot în vederea combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2, polițiștii au întreprins acțiuni și în mijloacele de transport în comun.

„1.325 de călători au fost avertizaţi verbal şi alti 13 au fost sancţionaţi. De asemenea, 88 de persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu, au fost verificate de către poliţiştii locali”, a mai menționat Poliţia Locală Galaţi.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!