Motivul pentru care Gheorghe Dincă nu vrea să stea de vorbă cu femei procuror. Noi informații din anchetă

De Unica.ro pe
Gheorghe Dincă nu vrea să stea de vorbă cu femeile procuror de la DIICOT. Informația a fost oferită de Adriana Nedelea, jurnalista și prezentator ”Adriana Nedela la fix” și Adriana Oprea, jurnalist de investigații Libertatea. 

Adriana Oprea a confirmat faptul că Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, nu vrea să dea informații procurorilor DIICOT de sex feminin. Aparent, el se înfurie și nu vrea să mai discute dacă, în timpul audierilor, se află în cameră și femei.

Motivul a fost clarificat tot de Adriana Oprea. În opinia lui Dincă, femeile sunt ființe de rang inferior. Atunci când e o femeie procuror în preajmă, Dincă se enervează și nu mai cooperează cu anchetatorii, acesta fiind un element care caracterizează agresorii sexuali.

Adriana Oprea oferă și alte detalii despre anchetă pe Libertatea.ro. Ea spune că polițiștii au dus în curtea lui Dincă un câine de cadavre, adică un câine polițist antrenat să detecteze mirosul de cadavre. Acesta s-a dus direct la butoiul în care s-au găsit resturile umane. Conform șefului DIICOT, Felix Bănilă, acesta nu era chiar un butoi, așa cum a anunțat presa, ci mai degrabă o sobă improvizată, pe care Dincă o folosea pentru a arde resturi. El punea foc la ambele capete, în partea de jos, recipientul având o plasă, ca un grătar. Acest foc era întretinut cu motorină. În partea de sus, era un alt foc, întreținut cu vaselină. Urme din ambeșe substanțe au fost găsite de polițiști.

Anchetatorii vor face și un experiment. Știind greutatea Alexandrei, ei vor încerca să afle dacă trupul ei ar fi putut arde în timpul trecut între crimă și percheziția polițiștilor în casa lui Dincă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro