Modul inedit prin care un elev și-a convins învățătoarea să nu-i dea teme

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 septembrie 2020, 12:32
Creativ și ingenios, un elev dintr-o școală din Argeș și-a convins învățătoarea să nu-i mai dea teme vinerea. Aceasta s-a arătat impresionată de scrisoarea băiatului și a publicat-o pe rețelele de socializare. 

Creativitatea copiilor este deseori uimitoare. Un elev de la Şcoala Gimnazială Matei Basarab din Piteşti a demonstrat asta printr-o scrisoare pe care i-a scris-o învățătoarei lui pentru a scăpa de teme.

Citește și: Uniforma devine obligatorie în școli. Elevii vor primi bani de la stat pentru a o achiziționa

„Doamna învăţătoare, subsemnatul Ştefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră să nu ne daţi vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, a scris elevul.

Daniela Tufeanu a fost impresionată de cererea copilului și a publicat textul pe contul său de Facebook, unde a scris: „No, ce să fac acum? La o aşa motivare… Cel puţin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu încurajez să îşi spună opinia!”

Învățătoarea a fost de acord cu solicitarea băiatului și a scris pe foaie: „Se aprobă! Motivarea este foarte tare!”

Citește și: Cum arătau vedetele în prima zi de școală

Postarea a strâns într-un timp scurt mii de like-uri și a fost distribuită de 10.000 de ori.

„Atenție: copilul a scris „vinerea”. Deci orice vineri. Iar cererea a fost aprobată, deci de acum încolo nu veți putea da teme vinerea!” – i-a scris cineva în secțiunea de comentarii.
„Am constatat și eu acest lucru! Șah și mat! Iar eu mă țin de cuvânt!” – a răspuns învățătoarea.
Dana Tufeanu a fost desemnată una dintre cele mai bune 10 cadre didactice din România în cadrul campaniei Liga Profesorilor Excepționali lansată de Fundația Dan Voiculescu în 2016.
Sursă foto: Shutterstock.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!