Mesaj șocant al unui prezentator TV rus: „Avem peste 500 de focoase nucleare. De ce avem nevoie de o lume, dacă Rusia nu e în ea?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 13:02

Dmitri Kiselyov, un prezentator al televiziunii de stat ruseşti, și-a început emisiunea săptămânală cu declarații șocante despre arsenalul nuclear al Rusiei.

Jurnalistul Dmitri Kiselyov, prezentator al programului săptămânal „Vesti Nedeli”, și-a arătat susținerea pentru președintele Vladimir Putin, inclusiv pentru posibilitatea de a folosi armele nucleare pe care le deține Rusia pentru a distruge țările NATO.

Submarinele noastre sunt capabile să lanseze peste 500 de focoase nucleare, ceea ce garantează distrugerea SUA și a tuturor țărilor NATO. De ce avem nevoie de o lume dacă Rusia nu este în ea?, a decarat Dmitri Kiselyov, potrivit RTV.

Citește și: Madonna, mesaj de susținere pentru Ucraina. Ce a spus despre Vladimir Putin

Unor femei din Ucraina le-au apărut pe Tinder profilurile militarilor ruși: „Nu am de gând să mă culc cu inamicul”

„Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat duminică Ministerului Apărării să pună arsenalul nuclear ”de descurajare” în alertă ridicată după ”anunțurile agresive ale țărilor NATO”.

Uniunea Europeană și SUA au adoptat sancțiuni împotriva Rusiei, pentru a descuraja continuarea războiului.

În plus, mai multe țări europene, printre care se numără și România, au anunțat că vor ajuta Ucraina în lupta sa împotriva armatei rusești, și au trimis inclusiv armament și alte echipamente militare.

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!